Betaling & verzending

LEVERINGEN:

Wij leveren in België, Nederland en Luxemburg zonder minimum aankoopbedrag.

De mogelijke leveringskosten zijn afhankelijk van het bedrag van uw bestelling welke VRIJBLIJVEND worden weergegeven vooraf in uw winkelmandje na selectie van de producten.

  • Standaard maximum tarief levering België: Max. 15€ of GRATIS vanaf 150€ (inclusief btw)
  • Standaard maximum tarief levering Nederland + Luxemburg: Max. 20€ of GRATIS vanaf 180€ (inclusief btw)

 

Uitzondering in uw voordeel:

  • GRATIS levering onder 150€ mogelijk exclusief voor producten met vermelding ‘GRATIS LEVERING’
  • AANGEPASTE lagere transportkost < €15 indien hiervan melding wordt gemaakt bij het desbetreffende product in kwestie.

 

Levertermijn: wij trachten, indien voorradig, iedere bestelling binnen de 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te bezorgen. Moest dit afwijken wordt u vooraf ingelicht ter goedkeuring.

Gratis afhaling is eveneens mogelijk ‘na online reservatie/bestelling via de shop’, magazijn locatie: BV De Zeepboeren, Gaversesteenweg 513B, 9820 Merelbeke, België

 

RETOURNEREN & HERROEPINGSRECHT

Als consument geniet je bij ons van een herroepingsrecht!

Als consument (aldus niet handelaar) heb je het recht bepaalde geleverde producten binnen een periode van 14 kalenderdagen volgend op de dag na ontvangst zonder opgave van reden of motief te laten herroepen, dit zonder een betaling van een boete en zonder opgave van een motief. Indien je op deze mogelijkheid beroep wilt doen, kan je de goederen in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat terugzenden in de oorspronkelijke verpakking.

Wens u uw product te retourneren conform onze algemene voorwaarden kunt u ons contacteren via info@dezeepboeren.be of via het modelformulier voor herroeping.

Retouradres: BV De Zeepboeren, Gaversesteenweg 513B, 9820 Merelbeke, België

 

HERROEPINGSRECHT

Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op aankopen door consumenten in de zin van de ‘Wet Marktpraktijken / consumentenbescherming’ en heeft dus enkel betrekking op producten bestemd voor niet-beroepsmatige doeleinden. Dit recht geldt aldus niet voor handelaars. De klant (consument – aldus niet handelaar) heeft het recht bepaalde geleverde producten binnen een periode van 14 kalenderdagen volgend op de dag na ontvangst zonder opgave van reden of motief te laten herroepen, maar dit uitgezonderd voor goederen die snel kunnen bederven of beperkt houdbaar zijn zoals vb. voedingswaren. Dit op voorwaarde dat de productverpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopend ‘product’ u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Na afloop van deze termijn is terugzenden niet meer mogelijk. Indien de producten door de klant zijn gebruikt of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op herroeping.

De klant dient voor het verstrijken van deze termijn BV De Zeepboeren per e-mail: info@dezeepboeren.be in te lichten of via het modelformulier voor herroeping. Terugzending van de producten dienen voor rekening van de klant te gebeuren in de originele verpakking (inclusief alle accessoires en bijbehorende documentatie) en in oorspronkelijke staat, inclusief het aankoopbewijs binnen een termijn van 14 dagen volgend op de dag na bekendmaking van herroeping per e-mail door de klant.

Adres voor terugzendingen: BV De Zeepboeren, Gaversesteenweg 513B, 9820 Merelbeke, België.

In het geval de terugzending conform werd uitgevoerd, draagt BV De Zeepboeren er zorg voor dat binnen 14 dagen na ontvangst het volledige aankoopbedrag wordt terugbetaald, met uitzondering van de kosten voor het terugzenden van het product. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor risico (vb. schade, diefstal, verlies, …) van de klant.

Bij geschillen tussen beide partijen: de consument kan een geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform.