Professionele reinigings producten

Als groothandel met meer dan 20 jaar ervaring in schoonmaakproducten biedt De Zeepboeren schoonmaakmaterialen en producten met veel toegevoegde waarde, gaan we voor ecologisch en biologische producten en dit om het milieu te sparen. En dit gaat samen met tijdswinst en economische besparingen.

De Zeepboeren is er voor bedrijven, KMO’s, zorgsector, horeca, bakkers, slagers en eveneens voor particulieren. De Zeepboeren pakt ook uit met klantgerichte service waar wij binnen de 24u kunnen leveren of de dag zelf. Samen met u als klant, gaat onze cleaning consultant naar de meest geschikte en specifieke oplossing voor uw bedrijf voorstellen die prijs/kwaliteit met u wensen voldoen.

Eigen label
'De Zeepboeren'

De Zeepboeren beschikt over een eigen label met reinigingsproducten die natuurlijk voldoen in het kader van de H.A.C.C.P. wetgeving daarom kunnen wij u ook een gratis hygiëneplan bezorgen en dit met alle nodige technische fiches van onze producten. Heeft u bijkomende vragen of weet u niet welk product geschikt is voor uw probleem? Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren.

De Zeepboeren - professionele reinigingsproducten - materiaal voor kuisen